Fernisering med billedkunstner Carsten Frank

Fra 18.11 er der nye malerier i galleriet af Annette Balsgaard. Vi har netop afsluttet en udstilling med 22 værker af Carsten Frank. Tak til alle som kom og det har været fantastisk at få denne mulighed for at vise så spændende værker med en meget høj kvalitet. Tak for interessen og selvfølgelig også tak for salget. 
Fra d. 4.12 har vi nye værker af Carsten Frank, så kig gerne ind. 

 

Et af Carsten Franks malerier.

Galleri-A1 er et nyt galleri som åbnede i påsken 2020. 

Vi er glade for at kunne byde jer velkommen i galleriet som byder på malerier samt keramik.

I galleriet vil der løbende være forskellige kunstnere. Du kan holde dig orienteret herom via hjemmesiden eller ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

P.t vil galleriet omfatte keramik af Søren Rundstrøm samt malerier af Annette Balsgaard. Søren laver rakubrændt keramik som giver værkerne et levende og unikt udtryk.

 

Med Galleri-A1 vil vi gerne opnå at du som besøgende kigger forbi for at få en god oplevelse og blive inspireret. Alle er altid velkommen, der er altid kaffe på kanden eller et glas vin. Galleriet ligger i et skønt område hvor du let kan tage en tur i skoven, til stranden eller på den lille hyggelige havn. 

Vi kommer gerne forbi med et maleri, eller sender dette. Hvis maleriet ikke passer ind i jeres hjem, er I velkommen til at returnere det igen.

Mvh Annette Balsgaard